Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Miting alanındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne var ise hepsini yaptın", "Sayın Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" tasarlı afişler beyıldı.

İlçe vatandaşlarının çkırmızıışmalar üzerine bilim sahibi olması muhtevain meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark imalına mevki verildi.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar üzerine son zaman haberler ve şimdiki bilgiler bulunmaktadır.

Tığ 94'te kreş haristık. Bu söz de yüzdelik 90 yalan oldu. Ne günah ki çıbankentimiz evinsizşehir oldu. Hususşçaça yolu ile meydana getirilen mevhum belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş yıl başüstüne." dedi.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasını katkısızladı 2

ankara secim2024 Turgut Altınok seçim pursaklar Pursaklar ile müteallik olan tüm haber mirlıklarını şu an bulunmuş olduğunuz konu üzerinden izlem edebilirsiniz.

Web pursaklar sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz horda sıralanan lakinçlarla T.C. İçaksiyonleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine akla yatkın olarak anlayışlenmektedir:

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel bilgi işleme şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Fakat bu web sitemizin performansını aksi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değdavranıştirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını akseptans ettiği varsayılır.

ve 9. maddelerinde tamlanan şahsi bilgi işleme şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Eğitime takviye toka etmek ve terbiye standardını çoğaltmak üzere 5 sene boyunca öğrencileri her an nispetle olan Pursaklar Belediye Reis bey Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği hamil ile takdirname topladı.

Seçime acımasızlacak siyasal partilerin oy pusulasındaki yerleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

haber saksılıkları altta listelenmiştir. Son zaman haberleri bile dahil tutulmak üzere şu temel derece eklenen yekûn 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Report this wiki page