C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



Kâh birbirinin yerine kullanılmalarına karşın, sınıf ve nesne farklı şeylerdir. Sınıf bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir derslikı esas yer konkre bir varlıktır ve ara sıra bir dershaneın örneği olarak adlandırılır.

Olumsuz bakiyesi olabilecek ancak bakiye olduğunda her kamer bir faiz ücreti olan bir güven satırı.

C# dilinde Object klası, farklı veri dokumalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere etkin seri konstrüksiyonlarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

Mafevkda teşhismlanan ilk metoda erişmek için zirdaki gibi bir delegate tanımı örgülması gerekir.

sınıfını BankAccount rahatlettik sonrasında, adidaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni asliye oluşturucuyu çağıracak şekilde değhizmettirebilirsiniz:

Bu kod, aynı nesneye servuran dü nesne servurusu oluşturur. Bu nedenle, tarafından object3 nesnede meydana getirilen tüm değişiklikler sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları taban yer nesneler referans ile kellevurmuş olduğu karınin, sınıflar başvuru türleri olarak bilinir.

C# programlama dilinde, Object dershaneı, gerçek nesne türlerinin atasıdır. Object sınıfı, C# dilinde kullanılan bütün öbür sınıfların alt derslikıdır ve bu nedenle dilin en kök yapı taşlarından birini oluşturur.

Bir nesnenin iç durumunu ve işlevselliğini gizleme ve yalnızca umumi bir fiillev kümesi üzerinden erişime destur ita.

Bazı sınıflar çabucak çok oluşturucu teşhismlar ve bu laf dizimi, çağırdığınız baş sınıf oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri sinein kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri dundaki gibi belirtilebilir:

Person C# Object Kullanımı dershaneından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor ters takdirde yanılma alırız.

Bu ummak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz anlayışlevselliğin konstrüktif olarak bir nesne yahut paha tipli bir oynak mimarisında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu aksi yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Bunun baz nedeni Nesne Yönelimli Programlamada mevzi düz sorumlulukların ayrılması prensibidir.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama çalışmaleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None değerini yürekerir.:

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına düşmek kucakin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu birlikdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret karınin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page