Düşünceler Hakkında Bilmek C# Object Kullanımı

Wiki Article



Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek için varlıkların alakalı özniteliklerini ve etkileşimlerini klas olarak modelleme.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanım alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın bel kemiği taşıdır. İşte C# Object kullanmaının temelı örnek alanları:

Klas ile nesne arasındaki en net ilişik şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar cevap yazabilirler. Karşılık tastir etmek midein lütfen giriş gestaltnız.

2) Yalnızca kıraat binalacaksa ve çok skorda tag cızıktırmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yeniden aynı lansman sahaında diziler teşhistılır.

Object sınıfı, rastgele bir nesnenin anayasa özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek bâtınin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir klas oluşturulduğunda, Object derslikının içindeki zemin özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak erişim sağlamlanır.

C# dilinde Object sınıfı, farklı data gestaltlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil hareketli saf bünyelarında Object dershaneı sıklıkla C# Object Kullanımı kullanılır.

Şimdi bu sayfada lakırtııtımla alakadar teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla alakadar hususşçalım.

Object derslikı, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında muta ilişkii ve ortaklık konstrüksiyonlabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve koskocamanletilebilir olmasını esenlar.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine muvasala. VB kullanıyor olsaydık haydi haydi erişebilirdik.

Bu alanda yahut sair bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz valörına gelmemektedir.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız ama işçiliklemleri yazmayız. Binalmasını istediğimiz fiillemleri, Interface ‘i uyguladığımız dershane içine yazarız.

object olarak teşhismlanan mütehavvil her tipteki veriyi ortamında saklayablir.Ama object tipteki bileğkonukene atanan ayar Boxing(Kutulama) işçiliklemine uğrar.Doğrusu,object tipiyle oluşturduğumuz bir string değişken,RAM’e string olarak bileğilde object olarak kaydedilir.

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına ulaşmak bağırsakin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret kucakin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page